5-daagse TTouch voor Gezelschapsdieren

28 oktober t/m 1 november 2017 | Buddingehof, Ruinerwold | Instructeur Tina Constance

TTouch voor Gezelschapsdieren

Maak intensief kennis met alle facetten uit de Tellington TTouch® methode voor Gezelschapsdieren en leer van instructeur Tina Constance de TTouch aanrakingstechnieken en Tellington geleideoefeningen en grondwerk. Tina Constance is Tellington TTouch Instructeur voor Paarden en Gezelschapsdieren. Ze heeft jarenlang op Tilley Farm – het centrum voor Tellington TTouch® opleidingen in Engeland – paarden en honden vanuit de Tellington TTouch methode getraind en gerehabiliteerd. Vandaag de dag werkt Tina met moeilijk plaatsbare honden in asiels en heeft veel privé paardencliënten. Tina is in haar lesgeven gepassioneerd en dynamisch, maar weet dat te combineren met veel compassie en geduld. Haar Engelse humor en sprekende gezichtsuitdrukkingen maken dat er ook altijd flink gelachen kan worden.

In een 5-daagse training leer je in een plezierige sfeer de TTouch aanrakingstechnieken, de Tellington geleideoefeningen en grondwerk. Je ervaart hoe je vanuit de TTouch visie kunt werken aan harmonieus contact en vertrouwen om zo een prettige samenwerking met je hond tot stand te brengen.

Iedereen kan, mèt of zonder TTouch ervaring, mèt of zonder eigen hond, aan deze 5-daagse deelnemen. Er zijn geen instap eisen, maar het kan prettig zijn van te voren al eens een interactieve lezing of korte workshop bij een Nederlandse practitioner te volgen.  De training kan prima als losse, intensieve cursus worden gevolgd, gewoon omdat het leuk en leerzaam is om te doen. Maar ook als onderdeel van het opleidingstraject tot Tellington TTouch Coach/Practitioner.

De trainingslocatie is Buddingehof in Ruinerwold (nabij Meppel).

Data: 28 oktober t/m 1 november 2017, lestijden 9-17 uur

Prijs: 775 EUR, inclusief 150 EUR inschrijfgeld.

Bij de prijs is inbegrepen 21 % BTW, koffie & thee, handout, en gebruik van Tellington TTouch equipement gedurende de training. Niet bij de inbegrepen zijn lunch-, reis en verblijfskosten.

De trainingsweek is volgeboekt. Het is nog wel mogelijk om op de reservelijst geplaatst te worden, mocht er iemand uitvallen. Daarvoor graag het inschrijfformulier (via de button hieronder) insturen.

Meer informatie over opzet, inhoud, opleidingstraject inschrijven, e.d. is elders op deze website te vinden.

Doe mee en schrijf je nu in!

Naar inschrijfformulier