5-daagse TTouch voor Paarden

7 t/m 11 september 2017 | Hoeve De Boterkamp, Meppel | Instructeur Bibi Degn

TTouch voor Paarden

Altijd al eens intensief kennis willen maken met alle facetten uit de Tellington TTouch® methode voor Paarden?
September 2017 is Tellington TTouch instructeur Bibi Degn voor een 5-daagse training in Nederland. Bibi is niet alleen Tellington TTouch® Instructeur voor Paarden (en Gezelschapsdieren) maar daarnaast ook Centered Riding en Connected Riding Instructeur. Van huis uit is Bibi pedagoge met een bijzondere passie voor ‘leren’. Hoe leren wij mensen? Hoe leren dieren? Hoe leren we van en met elkaar? Bibi werkt nog steeds veel en graag met kinderen en pubers en heeft een Tellington TTouch cursusprogramma (Angie Kurs) voor kinderen ontwikkeld. Tevens biedt ze een scholingstraject aan (gebaseerd op de Tellington TTouch filosofie en technieken) voor wie dieren wil inzetten in coachingstrajecten en therapeutische ondersteuning van mensen. Meer lezen over Bibi?

In een 5-daagse training leer je in een plezierige sfeer de TTouch aanrakingstechnieken, en de Tellington geleideoefeningen en grondwerk. Je ervaart hoe je vanuit de TTouch visie kunt werken aan harmonieus contact en vertrouwen om zo een prettige samenwerking met je paard tot stand te brengen.

Iedereen kan, mèt of zonder TTouch ervaring, mèt of zonder eigen paard, aan deze 5-daagse deelnemen. Er zijn geen instap eisen, maar het kan prettig zijn van te voren al eens een interactieve lezing of korte workshop bij een Nederlandse practitioner te volgen.
Trainingslocatie: pensionstal Hoeve de Boterkamp, Broekhuizen 27, Meppel.

Data: 7 t/m 11 september 2017

Prijs: 775 EUR (incl. 150 EUR inschrijfgeld). Bij inschrijven èn overmaken van het inschrijfgeld vóór 15 juli geldt een Zomer Korting van 50 EUR op het totaalbedrag. Bij de prijs inbegrepen zijn 21 % BTW), koffie & thee en gebruik van Tellington TTouch equipement gedurende de training. Na afloop van de training wordt handout materiaal met We Transfer toegemaild. Niet inbegrepen zijn lunch-, reis en verblijfskosten.

Meer informatie over opzet, inhoud, opleidingstraject e.d. is te vinden elders op deze website.

Doe mee en schrijf je nu in!

Naar het inschrijfformulier