5-daagse TTouch voor Paarden

9 t/m 13 mei 2018 | Omgeving Rotterdam | Instructeur Robyn Hood

TTouch voor Paarden

Altijd al eens intensief kennis willen maken met alle facetten uit de Tellington TTouch® methode voor Paarden?
In mei 2018 is Tellington TTouch instructeur Robyn Hood voor een 5-daagse training in Nederland. Sinds 1986 geeft Robyn full-time trainingen, lezingen en demonstraties in Canada, USA, Europa, Zuid Afrika en Australië.

In een 5-daagse training leer je in een plezierige sfeer de TTouch aanrakingstechnieken, en de Tellington geleide oefeningen en grondwerk. Je ervaart hoe je vanuit de TTouch visie kunt werken aan harmonieus contact en vertrouwen om zo een prettige samenwerking met je paard tot stand te brengen.

Iedereen kan, mèt of zonder TTouch ervaring, mèt of zonder eigen paard, aan deze 5-daagse deelnemen. Er zijn geen instap eisen, maar het kan prettig zijn van te voren al eens een interactieve lezing of korte workshop bij een Nederlandse practitioner te volgen.
Trainingslocatie: Omgeving Rotterdam (nader te bepalen, Heerjansdam of Maasland)

Data: 9 t/m 13 mei 2018

Prijs: 795 EUR (incl. 200 EUR inschrijfgeld). Bij de prijs inbegrepen zijn 21 % BTW), koffie & thee en gebruik van Tellington TTouch equipement gedurende de training. Na afloop van de training wordt handout materiaal met We Transfer toegemaild. Niet inbegrepen zijn lunch-, reis en verblijfskosten.

Meer informatie over opzet, inhoud, opleidingstraject e.d. is te vinden elders op deze website.

Doe mee en schrijf je nu in!

Naar het inschrijfformulier