Praktische informatie

Lestijden
9.00-17.00 uur, begin en eindtijd kan in overleg met cursisten incidenteel worden aangepast. Tijden koffie/thee pauzes en lunchpauze kunnen variëren, dit al naar gelang het lesprogramma en in overleg met de cursisten.

Taal
De voertaal is vaak Engels. De ervaring leert dat wanneer je zoekt naar een vertaling van een woord of zin, zich dit altijd uitstekend oplost in de groep.

Eigen paard mee?
Het meebrengen van een eigen paard is mogelijk, maar niet perse noodzakelijk. Tijdens de training kan gewerkt worden met de pony’s en paarden op locatie.
Afhankelijk van de lesinhoud van een weektraining worden de deelnemende eigen paarden in meer of mindere mate in de les betrokken. Meebrengen eigen paard is altijd in overleg met de organisatie en mede afhankelijk van de op dat moment beschikbare stallen/weiland. Indien eigen paard wordt meegebracht dient het stallingsgeld bij aankomst te worden voldaan bij de pensionhouder. Graag contant/afgepast betalen.

Trainingslocaties

Er  kan op verschillende trainingslocaties worden gewerkt waaronder onderstaande locatie(s):
Milanco
Commandeurskade 46a
3155 AD Maasland

Overnachten
Tip om een leuke accommodatie te vinden in de omgeving van de trainingslocatie. Kijk eens op Airbnb maar ook via Google is er vast een leuke bed&breakfast of een leuk hotel te vinden